S'asfalten diversos trams de carrers de Palamós afectats per les fortes pluges

S'asfalten diversos trams de carrers de Palamós afectats per les fortes pluges
Palamós

Data: 01/08/2019

Avui s'enllestiran les tasques d'asfaltatge de diversos trams de carrers que varen quedar afectats per les fortes pluges del passat mes de juliol. Aquestes feines es varen iniciar ahir i es basen en el fressat i el posterior asfaltatge d'aquests espais.

Es tracta concretament de petites seccions dels carrers de Salvador Albert i Pey, així com l'encreuament entre els carrers Xaloc i Ample. Aquests indrets, en moment de pluja intensa, reben molta aigua dels carrers que queden al voltant de l'escola Vedruna, que arriba fins aquí amb força degut al pendent existent.

Això va suposar que es descalcés part de l'asfalt provocant diversos forats, que l'Ajuntament de Palamós ha volgut reparar d'urgència mitjançant la contractació d'aquestes obres que ha realitzat una empresa especialitzada.

Aquestes feines d'asfaltatge s'han aprofitat també per fer un nou pas de vianants elevat al passeig del Mar, coincidint amb les obres de millora que es realitzen actualment en aquell àmbit i situat en l'extrem del carrer de Nàpols que condueix al passeig del Mar. 

Aquest element permetrà el pas còmode dels vianants unint les dues voreres a la mateixa alçada, a la vegada que obligarà a la reducció de la velocitat dels vehicles que circulin per aquell àmbit del passeig del Mar. Aquest mateix objectiu tindrà el nou ressalt que també s'ha ubicat en el carrer del Convent dels Agustins.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia