La Volta va tenir una impacte de més de 4.000 hores de difusió audiovisual

La Volta Ciclista a Catalunya va tenir un impacte de més de 4.000 hores de difusió audiovisual i més de 2.000 peces informatives.

L'organització ha fet públiques les dades d'un estudi de l'Agència Nielsen que indica que 190 països dels cinc continents van rebre informacions de la ronda ciclista a través de 28 mitjans de comunicació internacionals, amb especial rellevància d'Eurosport. El canal esportiu panaeuropeu va arribar a tenir 16.400.000 espectadores i espectadors únics.

171 periodistes van cobrir una competició esportiva que només amb ciclistes i membres dels seus equips van sumar 5.500 pernoctacions al llarg de la setmana de competició. El renovat web de l'esdeveniment va tenir un impacte d'1.600.000 visites de les quals 220.000 van ser visitants únics. També a les xarxes els vídeos penjats van superar les 800.000 visualitzacions.

Sant Feliu de Guíxols, epicentre de La Volta

El Baix Empordà, i especialment Sant Feliu de Guíxols, van tenir una presència destacada a la clàssica catalana d'enguany. La ciutat va ser meta d'arribada de la segona etapa i sortida de la tercera etapa el passat 26 i 27 de març, en rutes que passaven per diverses poblacions de la comarca.
El Guíxols Arena va ser el punt neuràlgic de la prova amb el 'village' de La Volta que es va omplir de gom a gom per veure de primera mà els ciclistes professionals, els seus equips i tot el remenament tècnic que comporta una prova d'aquestes característiques.

La ciutat també va rebre l'impacte econòmic de la Volta amb hotels plens. Es calcula que a nivell global la cursa ciclista té un impacte de quasi 15 milions d'euros a Catalunya.

Ciclistes de primer nivell

La 99ena Volta Ciclista a Catalunya va tenir la presència del 4 cops campió del món Alejandro Valverde, el campió del Tour Chris Froome, que precisament va caure a Sant Feliu de Guíxols perdent tota esperança de guanyar; i un podi format per Miguel Ángel López (Astaná), Adam Yates (Mitchelton) i Egan Bernal (Team Ineos).

Notícies relacionades


La Volta marxa de Sant Feliu amb gran expectació al 'village'. (27-03-2019)

La Volta arriba a Sant Feliu amb un final d'etapa a l'esprint (26-03-2019)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports