El 1r Sorteig de Primavera de Platja d'Aro obté bona rebuda

El municipi de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró va celebrar el primer Sorteig de Primavera, amb la finalitat de poder concedir el primer premi del passat Sorteig de Nadal, un cotxe híbrid, el qual va quedar desert per incompliment de les bases del participant que va resultar guanyador. Ara la intenció és donar-li continuïtat, juntament amb el tradicional Sorteig de Nadal.

Aquest va ser el moment més esperat per totes aquelles persones que van participar en el primer Sorteig de Primavera impulsat pel municipi de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

També es va anunciar, davant notari, els guanyadors del segon i tercer premi, que consistia en una tauleta tàctil i una càmera fotogràfica, respectivament.

El motiu pel qual s'ha organitzat aquesta primera edició del Sorteig de Primavera és que a l'últim Sorteig de Nadal, celebrat el passat 5 de gener, el primer premi, un cotxe híbrid, va quedar desert per l'incompliment de les bases del participant que va resultar guanyador.

Gràcies a l'èxit de participació i la bona rebuda que ha obtingut el primer Sorteig de Primavera, ara la intenció és tornar a celebrar-ho l'any que ve juntament amb el ja tradicional Sorteig de Nadal.

Es tracta d'una iniciativa d'Aro impulsa i la Regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de l'Associació d'Empresaris del municipi (ADEM) i la participació d'una vuitantena d'establiments.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat