La Bisbal recorda l'1O i respon amb ironia a l'acusació de terrorisme contra el CDR

Intervenen: Emili Salvà i David Cuenca

Si els bisbalencs i bisbalenques no poden riure no és la seva revolució. L'U d'Octubre es va recordar a la capital del Baix Empordà amb altes dosis de sàtira amb intenció política davant un escenari que no li permet fer gaires rialles a l'independentisme.

L'humor i la unitat van ser les claus de l'acte de commemoració del Referèndum que va aplegar desenes de persones davant un Ajuntament reflexe de les diverses lluites que es donen a la societat.

ERC, JxC, CUP, La Forja, el Casal independentista Estel Roig, Òmnium i ANC van fer pinya per reclamar que no s'oblidi el mandat de l'1O, per denunciar la repressió de l'Estat contra aquella mobilització i per reafirmarse en el compromís de tornar-ho a fer.

Crítiques a la desorientació de l'independentisme però crida a no defallir

El manifest no va estalviar crítiques a la desorientació que viu la direcció política de l'independentisme. Malgrat tot es va fer una crida a seguir al costat de la causa sense defellir tot eliminant les actituds tòxiques.

L'Himne Nacional de Catalunya va cloure la part més lúdica de l'acte. Fotografies per recordar a l'Audiència Nacional Espanyola que tothom pot ser CDR, ironia contra la detenció de set dels seus membres acusats de terrorisme, una urna de l'1O per omplir de desitjos i un sopar per agafar forces per les lluites que els venen.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política