El Culturefest omple el Collet de música, activitats i 'food-trucks'

Intervé: Marc Colomer, Culturefest

Lleure, gastronomia, tallers, exposicions, art en directe, cinema i activitats infantils i per adults. Amb aquests ingredients i d'altres neix el Culturefest. Una proposta d'oci cultural arrelada al territori i que pretén divulgar les bondats de la Costa Brava.

Des d'aquest dijous i fins 12 d'agost el Collet acull aquesta iniciativa de La Brava Beer amb l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i el Patronat de Turisme Costa Brava -Girona que aspira a consolidar-se com una aposta més en l'oci del mes d'agost a la zona. De fet, calculen que per aquest paratge de Sant Antoni hi passaran més de 25.000 persones.

En l'apartat musical i d'espectacle hi haurà concerts de Miquel Abras, Frans Cuspinera o David Mauricio entre d'altres, Djs, la presència de Los 40 Principales; espectacles de màgia i malagars i també activitats curioses com el Beer Ioga.

La zona gastronòmica permetrà degustar els productes més diversos amb una gran acampada de 'food trucks' centrades en productes de proximitat i gastronomia local.

Buscant una vocació familiar els nens i nenes tenen un espai reservat amb activitats molt diverses com tallers de circ o circuit d'aventura.
El cultureFest ha programat activitats cada dia des de dos quarts de sis fins a la una de la matinada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat