"Música i descobertes" a l'Escola de Música ganxona

INTERVÉ: Lluís González, pianista i director de l'Escola de Música // Salvador Calabuig, regidor d'educació

El claustre de professors de l'Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols ha decidit tirar endavant un nou cicle d'activitats i concerts que començaran el pròxim 12 de febrer. El programa està dividit en 4 xerrades educatives entorn de la música, 4 concerts on tocaran els mateixos professors del centre i 4 activitats adreçades als més menuts. Se celebraran periòdicament tots els divendres a dos quarts de set de la tarda fins al 17 de maig.

Es tracta d'obrir les portes als ganxons i ganxones perquè coneguin les instal·lacions de l'escola així com els professors i la manera de treballar. Des de l'arribada de la pandèmia el centre s'ha vist afectat per les restriccions i tot hi adaptar-se a les classes online, ha patit una davallada d'alumnes. Per aquest motiu el professorat ha trobat convenient reinventar-se tot creant aquest nou cicle musical.

Els actes se celebraran seguint les mesures recomanades pel PROCICAT i per tant l'aforament es reduirà al 50% de la capacitat de la sala, d'aquesta manera només hi haurà lloc per 30 persones i es requereix que les entrades es reservin amb antelació. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura