Torna a Sant Feliu de Guíxols el festival d'humor 'Salat'

Ha arribat aquest cap de setmana el Festival Salat a Sant Feliu de Guíxols, tres dies d'humor i diversió on es realitzaran un seguit de shows i actuacions per fer gaudir el màxim als espectadors. 

Bon ambient, riures i humor han definit la segona edició del festival d'humor de Sant Feliu de Guíxols, el Festival Salat celebrat aquest cap de setmana.

L'exposició que va inaugurar el Festival, "Lo que tú digas" de la dibuixant Còmica La Prados és un recopilatori de paraules, pensaments i reflexions que el seu voltant li ha dit algun cop però convertides en il·lustracions, en representacions artístiques quasi capaces de parlar per si soles. 

L'espectacle de comèdia disciplinària "Calladitas estais más guapas" també va ser un dels més destacats del festival que va ser escrit, interpretat i dirigit per dones, amb l'objectiu d'expressar la visió que tenen algunes còmiques sobre el món amb continguts feministes.

D'altra banda, el programa en directe "La Sotana" també va fer un paper important, ja que es va mostrar la part més Catalana del festival. Un podcast d'humor i futbol amb referència a Catalunya i on l'objectiu va ser posar en ridícul a tothom de la manera més divertida. 

Tot i que hi van haver altres shows com "L'altre Mic", "Chiquijamming", "Comandante Lara & Cía", "Bona Gent" i "El sentido de la birra", l'espectacle "La Ruina" va ser l'encarregat de tencar el Festival d'aquest any compartint amb el públic les anècdotes més vergonyoses dels convidats especials. 

Definitivament, ha estat un cap de setmana molt entretingut i divertit que s'espera repetir cada any sempre mantenint aquest humor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat