Platja d'Aro abordarà les mancances de la il·luminació al pressupost d'inversions 2020

Intervé: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro

L’ajuntament de Castell-Platja d’Aro entoma resoldre les mancances d’il•luminació del municipi com un dels principals reptes del pressupost d’inversions pel 2020

El govern aposta per un peritatge extern a l’empresa que té actualment el servei de manteniment, Enllumenats Costa Brava. L’estudi s’ha de desenvolupar en tres línies: infraestructura soterrada, relació dels fanals en mal estat i detecció dels que no tenen tecnologia led per canviar-los a baix consum. 

Després del peritatge, que s’allargaria uns dos mesos, es redactarà una nova plica que es podria començar a aplicar el setembre vinent, quan s’acabi el contracte actual. Des del consistori adverteixen que aquest serà un procés lent i costós, que anirà per fases i que podria allargar-se entre 3 i 4 anys.

El govern començarà a posar fil a l’agulla a la qüestió l’any vinent per mitjà dels pressupostos 2020, que destinaran entre 300.000 i 400.000 euros a resoldre els dèficits d’il•luminació del passeig marítim. 

Mentre no es resolgui la problemàtica, l’alcalde Maurici Jiménez va emplaçar els veïns i veïnes del municipi a posar-se en contacte amb l’empresa encarregada del manteniment sempre que detectin alguna averia. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política