El Museu del Suro organitza un taller de pintura per a infants

Palafrugell

Data: 21/07/2023

Amb motiu de la Festa Major de Palafrugell, aquests dies els infants han pogut gaudir d'un taller d'art i pintura relacionada amb l'exposició temporal "De Miró a Barceló, l'aventura de col·leccionar", de Joan. J. Puig, al Museu del Suro de Catalunya.

La Festa Major de Palafrugell, que se celebra per Santa Margarida, patrona de la vila, ofereix un munt d'activitats durant els dies de celebració, com concerts, balls, tallers infantils, actuacions sardanístiques, programació juvenil i exposicions, entre d'altres.

Així, durant aquests dies en què el poble es vesteix de gala, la sala d'exposicions temporals del Museu del Suro de Catalunya, que és un espai a on es combina tradició, indústria i modernitat, amb una programació anual d'exposicions de diverses temàtiques i procedències, ha dut a terme un taller d'art i pintura per a infants.

Durant el taller, els nens i nenes han tingut l'oportunitat de veure l'exposició 'De Miró a Barceló', una col·lecció de Joan. J. Puig que permet fer un recorregut complet per la història de l'art contemporani des del cubisme fins a l'street art a través d'una quarantena d'obres en oli, escultura i litografia.

Així, els infants poden donar ales a la seva creativitat, al mateix temps que tenen una ocasió única de conèixer els artistes més rellevants del segle XX i XXI a través d'un recorregut amè que vol apropar l'art contemporani a tots els públics.

Per altra banda, els acompanyants i familiars dels menuts, siguin pares, avis o tiets, també han pogut gaudir de la sensibilitat i el coneixement de Joan J. Puig, que l'han dut a escollir les peces més representatives i madures de cada autor, obres de referència sens dubte, que permeten formar una col·lecció rica en continguts, diversa i dinàmica però alhora completa i coherent.

A més, també han pogut acompanyar als seus petits, a fer una visita pel món de l'art.

Amb tot, Palafrugell procura que la seva Festa Major, que dura del 14 al 23 de juliol, es converteixi en un programa farcit d'actes que faran gaudir a petits i grans.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura