32 establiments vinculats al turisme aconsegueixen el certificat Biosphere Tourism

Un total de 32 establiments vinculats al turisme de les comarques gironines han aconseguit el certificat Biosphere Tourism. Es tracta d'una certificació que reconeix els esforços de les empreses en termes de sostenibilitat i millora continua. Del Baix Empordà són molts els establiments que han obtingut aquest reconeixement.

Empreses i administracions públiques i privades vinculades al món del turisme, com hotels, càmpings i oficines de turisme han rebut recentment el certificat Bisophere Tourisme sostenible. En concret, s'han reconegut 32 establiments de les comarques gironines. Aquest certificat disposa de reconeixement internacional i premia als esforços de les empreses en els requisits i principis de sostenibilitat i millora voluntària. Es tracta d'una iniciativa de les cambres de comerç per tal que empreses treballin per un turisme més responsable amb el canvi climàtic.

Al Baix Empordà són moltes les empreses que han obtingut aquest distintiu. Per exemple l'Oficina de Turisme i la platja de Torre Valentina de Calonge i Sant Antoni, l'oficina de Turisme de Begur i la de Palafrugell o diversos hotels.

Fora de la comarca també han tingut representació diverses empreses privades i públiques com el cas de l'Oficina de Turisme de l'Escala que valoren el distintiu per continuar treballant en termes de sostenibilitat.

Aquesta certificació permet a les empreses i entitats posicionar-se en un mercat emergent, millorar la seva credibilitat i reputació, atraure nous clients i a impulsar un sector turístic més sostenible i compromès amb l'entorn.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia