Obert el bany a Sa Riera després de la presència de tintoreres

Begur

Data: 27/07/2023

El bany a la Platja de Sa Riera de Begur ja s'ha restablert aquest matí després que ahir diversos banyistes alertessin de la presència de dues tintoreres, una espècie de tauró. Els socorristes de Creu Roja van decidir prohibir el bany per seguretat.

A la platja Sa Riera onejava la bandera vermella a primera hora d'aquest matí, però, tot i això, alguns banyistes atrevits han fet cas omís a les recomanacions i atrets per les altes temperatures no han dubtat a fer un capbussó.

Dimecres al vespre es van observar dues tintoreres d'uns dos metres de longitud i per prevenció i seguretat , els socorristes de Creu Roja, alertats per banyistes, van demanar a la gent que sortís de l'aigua i van hissar la bandera vermella.

Quan han arribat els socorristes aquest matí a partir de les 11 h han tornat a fer una segona inspecció i l'equip de Creu Roja en verificar que no hi havia presència d'aquests animals han procedit a restablir el bany.

Aquesta espècia de peix sol està en zones més profundes i no sol ser agressiva.

Precisament aquest dilluns, la Platja Gran del Port de la Selva, a l'Alt Empordà també es va tancar durant mitja hora per l'albirament de dues tintoreres. De fet, es van tornar a veure a la zona del far de Sarnella i uns dies abans a Portbou.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient