Restriccions a 24 municipis del Baix Empordà per l'onada de calor

Restriccions a 24 municipis del Baix Empordà per l'onada de calor
Baix Empordà

Data: 14/07/2022

Restriccions a 24 municipis de la comarca del Baix Empordà per l'episodi de calor extrema i l'alt risc d'incendi. El Departament d'Interior ha activat la fase d'alerta del PROCICAT i INFOCAT, així com el pla ALFA 3. En consonància, es tanca de nou l'accés al Massís del Montgrí i a les Gavarres.

Es preveuen màximes per sobre dels 40 graus, en un episodi "persistent" i actualment, "sense data final". Entre les mesures anunciades per la Generalitat, es suspenen les obres a la xarxa interurbana de carreteres, es prohibeix l'activitat agrícola que comporti l'ús de maquinària entre les 12 i les 6 de la tarda -excepte la recollida de fruita i el conreu de l'arròs-, es cancel·len totes les activitats d'educació en el lleure com l'acampada i la ruta, així com les activitats esportives que es desenvolupin en el medi natural.

La majoria de restriccions entraran en vigor aquest divendres, i restaran operatives fins dimarts que ve. Al conjunt de Catalunya, s'han vist afectades un total de 20 comarques i 275 municipis.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient