Calonge-Sant Antoni commemora el 8M amb un collage popular

Calonge-Sant Antoni commemora el 8M amb un collage popular
Calonge i Sant Antoni

Data: 08/03/2019


Des de l'Espai Jove de Calonge i Sant Antoni, juntament amb les joves de l'Institut Puig Cargol del municipi, s'ha preparat per avui, Dia Internacional de les Dones, un seguit d'activitats reivindicatives i reflexives. Durant aquesta setmana, l'alumnat de l'IES Puig Cargol ha penjat al seu Institut un mural en blanc, el qual han anat omplint de fotografies, frases, retalls i dibuixos, entorn de la temàtica del 8M, tant d'intenció reivindicativa, com de denúncia i homenatge. Avui al matí, el mural ha estat traslladat a la plaça de la Concòrdia perquè la població pugues col·laborar-hi amb un escrit o reflexió. Un collage començat pels joves i continuat per tothom.
 
A la tarda, el Collage Popular tornarà a traslladar-se, però aquest cop a la Sala Fontova, convertit avui en un espai de reflexió i reivindicació sobre el paper de la dona en la societat. Des de les 17 a les 19 h, l'exposició interactiva de la Sala Fontova comptarà amb diferents racons creats per l'alumnat de l'Institut Puig Cargol, entre els quals, els visitants podran trobar-hi una obra de teatre que s'anirà repetint; tres quiz sobre micromasclismes, un espai de projecció de vídeos sobre l'apoderament femení, un collage de música masclista on es podran escoltar cançons des dels Beatles al Reggaeton, i uns tallers per la igualtat sobre els estereotips i els rols de gènere. 
 
Taller d'autodefensa per a dones
 
A banda del programa d'avui, 8 de març, i d'acord amb la petició de diverses joves, l'Espai Jove de Calonge i Sant Antoni ha organitzat un taller d'autodefensa per a dones, a càrrec de l’experta en autodefensa femenina, Karin Konkle. L'estatunidenca, llicenciada en estudis de gènera per la Universitat Colúmbia de Nova York, impartirà un taller de tècniques bàsiques tant per defensar-se física com psicològicament d'agressions. El taller, gratuït però amb places limitades, tindrà lloc durant els divendres vinents: 15, 22 i 29 de març. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política