Èxit d'assistència a les portes obertes del Campus de l'Experiència al castell de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 24/05/2024

El Campus de l'Experiència, és un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona i que es fa realitat a l'idíl·lic entorn del castell de Calonge. Es tracta d'un programa de formació pioner que permet obtenir un títol que s'emmarca en el projecte Campus de l'Experiència de UIC Barcelona, que fomenta l'interès per nous àmbits del saber i a mantenir-se actiu, millorant així la qualitat de vida.

Unes seixanta persones van assistir a la jornada de portes obertes del Campus de l'Experiència de Calonge i Sant Antoni celebrada al castell de Calonge. Recordem que, el Campus de l'Experiència, és un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona.

Degut a l'èxit de la que va ser la primera edició del curs 23-24 de la mà de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) i el municipi, en aquesta jornada es donava a conèixer la que serà la segona edició del programa formatiu.

La jornada va comptar amb una presentació del Campus de l'Experiència per part del director, el doctor Jordi Miralbell, qui destaca les ganes de començar aquesta segona edició. Afegint que, l'objectiu principal del Campus, és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l'entorn, que és constantment canviant.

L'acte va seguir amb una taula rodona a càrrec d'alumnes del primer curs, que van compartir les seves experiències als i les noves possibles alumnes.

Després d'una petita pausa - aperitiu, va tenir lloc una conferència del doctor Salvador Vidal, coordinador pedagògic del campus. A la tarda, qui ho desitjava, es podia quedar a presenciar una de les classes. Per acabar de decidir si s'animaven a fer la inscripció o no.

El regidor Arturo Prades va destacar que la continuïtat d'aquest campus suposa el primer esglaó del camí a situar Calonge dins el mapa de la formació sènior universitària internacionalment.

El Campus de l'Experiència té una durada de tres cursos, i no es requereix cap títol previ per cursar-lo. Les assignatures pertanyen als àmbits de la història, l'art, la filosofia, la literatura, la ciència, la tecnologia, el dret, l'economia, la sociologia, la psicologia i ciències de la salut.

Per a més informació i preinscripcions els interessats es poden dirigir a la pàgina web https://www.uic.es/ca/campus-de-lexperiencia/seccio-calonge-i-sant-antoni o per correu electrònic a activa@calonge.cat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat