Desmantellen un clan familiar que falsificava productes des de Torroella i Ullà

Desmantellen un clan familiar que falsificava productes des de Torroella i Ullà
La Policia Nacional i l'Agència Tributària han desmantellat un clan familiar dedicat a la falsificació de roba i complements que es feia, en part, en una nau de Torroella de Montgrí i una empresa amb seu a Ullà. Els agents han detingut tres germans i hi ha dues persones més investigades per un frau a les marques perjudicades que podria superar els 7 MEUR.

Segons avança l'ACN, s'han intervingut més de 7.000 articles de marca falsificats localitzats entre Torroella i Ullà però també a Badalona. Els destins d'aquests productes serien el top manta i els mercats ambulants.

La descoberta s'ha pogut fer arran de la denúncia d'una coneguda marca de complements, que va informar que hi havia una societat mercantil que venia productes seus falsificats.

Les primeres investigacions van portar a la identificació d'una persona que ja va estar implicada en una operació similar a La Jonquera l'any 2017, on es van intervenir grans quantitats de productes falsificats.

A més de detenir els tres germans responsables de l'empresa, hi ha dos investigats més. Els agents van intervenir a Torroella i a Badalona 3.450, 2.576 bosses, 1.000 moneders i 125 motxilles. També es van trobar 5.551 xapes de marques exclusives.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat