L'AMPA del Guillem de Montgrí espera que l'administració aval·li el menjador paral·lel

Intervé: Jordi Masferrer, president de l'AMPA 

66 famílies torroellenques
ja s'han sumat a la proposta de l'AMPA del Guillem de Montgrí de crear un menjador paral·lel gestionat pels pares i mares per acabar amb les discrepàncies que s'arrosseguen d'ençà que van perdre la gestió del menjador escolar

Ensenyament i el Consell Comarcal es reuniran dilluns que ve per discutir la proposta i encara no s'han pronunciat. L'ajuntament de Torroella, per la seva banda, ha de decidir si accepta o no cedir el poliesportiu per instal·lar-hi el menjador paral·lel i part del pati perquè l'alumnat s'hi quedi quan acabi de dinar. 

L'inici del curs però, s'aproxima, i ja està en marxa el compte enrere perquè les administracions diguin si accepten o no la proposta. 

Qui s'encarregaria de preparar el menjar seria un restaurant del poble amb capacitat per subministrar el dinar d'una quarantena de criatures. La proposta, d'entrada limitada, no es podrà acotar fins que les administracions es pronuncïin i l'AMPA pugui valorar si és o no sostenible. 

Malgrat les dificultats l'AMPA segueix reivindicant un menjador que ofereixi una dieta sana basada productes ecològics i de proximitat. Asseguren que si la proposta no cualla abans de l'inici del curs escolar, seguiran insistint per aconseguir els seus objectius el més aviat possible. 

FE D'ERRADES: Al vídeo es diu que la reunió va ser ahir, però és dilluns que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat