Begur es prepara per viure la 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca

Begur

Data: 28/04/2021

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Begur

Begur es prepara per viure la 22a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca. Tindrà lloc del pròxim 8 de maig al 6 de juny i comptarà amb la participació de 12 restaurants que oferiran menús d'entre 36 i 86 euros amb el peix de roca com a producte protagonista.

Els restaurants adherits a la campanya són el Cap Sa Sal, el Carbó, Casa Juanita, Costa Brava, El Diferent i Diferent Bodega, Galena-Mas Comangau, el Parador d'Aiguablava, l'Hotel Aiguablava, l'hostal Ses Negres, La Taverna Son Molas i el Toc al Mar.

Enguany la campanya s'ha adaptat a les mesures sanitàries i compta amb petits canvis. El dia de la inauguració no s'oferiran els tradicionals tastets a la plaça Esteva i Cruanyes, però sí que es manté el concert musical, aquest any a càrrec d'Els Cremats. També un any més s'ofereixen tallers infantils per als més menuts, i el tercer cap de setmana de l'esdeveniment torna a coincidir amb el Begur en Flor.

Així, Begur torna a celebrar un dels seus esdeveniments estrella després que l'any passat quedés anul·lat amb caràcter preventiu a causa de la pandèmia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura