Campanya per promoure el reciclatge de vidre de l'hostaleria a Palafrugell.

Palafrugell

Data: 02/07/2021

S'aproxima una nova campanya per promoure el reciclatge d'envasos de vidre a l'hostaleria, aquest cop a Palafrugell.

El proper 1 de juliol, l'Ajuntament de Palafrugell serà l'encarregat de posar en marxa aquesta campanya informativa, amb l'objectiu de facilitar a més de 220 establiments hostalers el reciclatge dels residus de vidre. 
Tenint en compte aquest objectiu,  es lliuraran cubells gratuïts per tal de facilitar la separació i el transport d'aquests residus gràcies a l'ajuda de l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio. D'altra banda, la campanya reforçarà les accions de sensibilització al sector de l'hostaleria i la restauració, que genera el 50% dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús.

Els principals protagonistes seran els bars, cafeteries i restaurants, els quals rebran recordatoris de les obligacions que tenen els establiments comercials en matèria de gestió de residus a partir d'un equip d'informadors ambientals acreditats que verificarà en successives visites si els establiments fan una correcta separació dels residus d'envasos de vidre que generen i, d'aquesta manera, aconseguir assolir els objectius i  millorar les xifres per poder col·laborar amb l'administració i lluitar contra l'emergència climàtica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient