Consorci d'Aigües Costa Brava Girona commemora els 50 anys en un acte a Sant Feliu

Arriba la commemoració dels 50 anys del consorci d'Aigües Costa Brava Girona en un acte a Sant Feliu de Guíxols, municipi on es va constituir el 1971.

El consorci de la Costa Brava aprofita l'empenta de la inèrcia de mig segle de feina, i la recent ampliació de 27 fins a 47 municipis del litoral i el prelitoral de la Selva, l'Alt i el Baix Empordà i el Gironès per tal d'ajustar la seva denominació a Consorci d'Aigües de la Costa Brava Girona i, així, garantir l'abastament i la depuració d'aigües al litoral gironí.

El president de la Diputació, Miquel Noguer, va desgranar aquest dijous a Sant Feliu els reptes de futur com l'anticipació als problemes o els efectes de la crisi climàtica.

L'impuls del Consorci va venir per la necessitat de depurar les aigües residuals, davant la competència d'altres mercats turístics com la Cosa Blava francesa.

Finalment, Oriol Mas i Lloret ha creat una exposició oberta al monestir guixolenc on es ressegueix el resum dels objectius que ha assolit com, per exemple, presentar el llibre Crònica de l'aigua a la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient