Santa Cristina ja té una plaça amb el nom '1 d'octubre del 2017'

La que es coneix com a la plaça Bella Pedra de Santa Cristina d'Aro passarà a dir-se de manera oficial plaça 1 d'octubre del 2017. El ple de l'Ajuntament de Santa Cristina ha aprovat donar aquest nom a una plaça que fins ara no constava dins del nomenclàtor municipal. Compresa entre els carrers Joan Miró, Llibertat, Doctor Casals i Pau Casals aquesta plaça s'anomena popularment Bella Pedra per un dels edificis que hi ha. Va ser el grup municipal d'Esquerra Republicana el que va presentar una moció al ple per passar a nomenar aquest espai plaça 1 d'octubre del 2017. Des de l'oposició els grups de Convergència i Junts hi van donar suport explicant que aquest és un reconeixement a la gent que va fer possible l'1O. Per altra banda Emprenadors per Santa Cristina s'hi va abstenir reclamant que es podia haver decidit a través d'un procés participatiu i el Partit Popular hi va votar en contra recordant que aquella va ser una votació ilegal.

Des del govern tan l'alcalde Xavi Sala com la regidora i portaveu de Guanyarem Santa Cristina des del Carrer Sònia Pujol van concloure que la gran participació de cristinencs en aquella consulta ja és el resultat de la participació ciutadana.

Sense afectacions administratives pels veïns
A Santa Cristina no hi haurà cap entrebanc administratiu pels veïns de la plaça pel fet de dotar nom a l'espai ja que totes les vivendes i comerços que hi donen estan registrats en algun dels quatre carrers que formen la plaça.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política