Consells de seguretat dels Mossos de cara a les festes de Nadal

INTERVÉ: Francesc Cardús, cap de l'ABP Sant Feliu

Mossos d'Esquadra i cossos de policia local es coordinen un any més amb el dispositiu nadalenc conegut com a 'Operació Grèvol', mitjançant el qual intensifiquen arreu del territori el patrullatge a les àrees comercials i als principals eixos de vianants i estableixen un contacte permanent amb els establiments i les associacions de comerciants.  

S'acosta el Nadal i amb ell dies de compres i festes. La policia demana, però, que això no es confongui amb relaxació. Més enllà del seu desplegament 'extra' donen una sèrie de consells als ciutadans perquè extremin les precaucions i és que és sabut que en èpoques de vacances augmenten els petits delictes i furts

El primer que recomanen és ser molt cautelosos quan anem de compres, tant a l'hora de controlar les nostres pertenences com al moment de pagar. 

Òbviament també s'ha de ser curós amb tot el que deixem fora de la nostra vigilància, és a dir, els habitatges i els vehicles. Mai sobra revisar que hem tancat bé la porta de casa i sempre cal assegurar-se que no deixem res del que acabem de comprar a la vista a dins el cotxe. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat