Natura Sterna celebra el dia Internacional dels Boscos amb una sortida naturalista

INTERVÉ: Albert Mallol, Grup de Natura Sterna

Per celebrar el Dia Internacional dels Boscos, el Grup de Natura Sterna ha organitzat una sortida Naturalista al Puig Pinell en el que tots els assistents han pogut gaudir d'una visita guiada i comentada a càrrec de Jaume Ramot i Albert Mallol.

La FAO commemora la diada des de 1971 amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància dels ecosistemes boscosos, la pèrdua de massa forestal del planeta i la seva preservació com a pulmons de la humanitat.

Aprofitant la trobada s'han presentat els primers pòsters de la flora llenyosa de la Vall d'Aro, projecte que Natura Sterna ha creat amb molta il·lusió. 

El Grup de Natura Sterna és una associació formada per un grup obert i heterogeni de persones amb el denominador comú de l’amor per la Natura i, en concret, la que podem trobar a tota la Vall d'Aro, que és l'àmbit d'actuació de l'associació. Treballen per la recerca i la divulgació de la flora, fauna, i el medi natural i cultural més proper

Pel que fa a la trobada, una vintena de persones es reunien aquest diumenge per passar tota la tarda passejant, gaudint i aprenent de la natura baix empordanesa.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

Salih Agenterfa 35 dies
https://www.agenter.com/how-to-earn
how to make money at home
[url=https://www.agenter.com/how-to-earn]how to make money at home[/url]


Més articles de Medi Ambient