El Parc dels Estanys viu el Dia Mundial dels Ocells

INTERVÉ: Jaume Ramot, Grup de Natura Sterna

Des de fa més de 25 anys l'organització Birdlife International, dedicada a la conservació dels ocells i dels seus hàbitats, celebra el dia Mundial dels Ocells. A Platja d'Aro commemoren aquesta data i la fan coincidir amb l'aniversari de l'obertura de portes del Parc dels Estanys, ara fa sis anys. 

Per tal de donar a conèixer la biodiversitat ornitològica d'aquest entorn natural urbà, la regidoria de Turisme de Castell-Platja d'Aro i el Grup de Natura Sterna han organitzat aquest diumenge diverses activitats. Algunes eren per fer lliurement durant tot el matí, com l'observació d’ocells assistida per experts, exposició de fotografies de natura, exposicions informatives d’ornitologia i ratpenats  i tallers de menjadores per a ocells o caixes niu de ratpenats. També n'hi hagut  d’altres de guiades com la visita al parc amb ornitòlegs i botànics, i la mostra d’anellament científic. 

En definitiva, un conjunt de propostes familiars per, malgrat la pluja, gaudir i descobrir aquest gran parc on unes 250 espècies d’aus, en algun moment de l’any, habiten a la seva zona humida o hi fan estada durant les migracions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient