'My Songs' de Sting al Festival de Cap Roig

Amb totes les entrades exhaurides, Gordon Matthew, més conegut com a Sting, ha actuat aquest dilluns al Festival de Cap Roig. Entre el repertori s'han succeït grans èxits de la seva carrera en solitari, així com al capdavant de la formació britànica The Police. 'Everybreath You Take', 'Englishman in New York' o 'Message in a bottle' han estat alguns dels temes més aclamats.

És el tercer cop en els últims cinc anys que Sting forma part de la programació del Festival de Cap Roig, i el públic es manté fidel com si es tractés d'una primera visita. De fet, a principis de juny les 2.440 entrades ja s'havien exhaurit, amb uns preus que rondaven entre els 160 i els 260 euros.

Ha estat aquest dilluns, en concret, quan el britànic ha pujat sobre l'escenari del Jardí Botànic per encarar la gira 'My songs'. Sota un títol que dissipa els dubtes, Sting ha fet un repàs dels seus èxits a la formació The Police, tals com 'Message in a bottle', 'Every Breath You Take' o 'Roxanne', així com a compositor en solitari amb 'Fields of Gold' o 'Englishman in New York'.

El públic, per la seva banda, s'ha mostrat exultant en tot moment. Un dels episodis més emotius de la nit s'ha produït amb la cançó 'For Her Love', que Sting s'ha atrevit a versionar en castellà, i la totalitat dels assistents l'han acompanyat a la tornada.

Fa més de 50 anys, que Gordon Matthew va pujar per primera vegada a un escenari. Un d'aquells cops ho va fer amb un jersei de ratlles negres i grogues, i a partir d'aquí, va adquirir el sobrenom de Sting, fibló al català. D'ençà que s'ha alçat amb 16 Grammys i ha venut més de 100 milions de còpies dels seus àlbums.Fotògraf. José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura