Fusions i La Regalido protagonitzen un doble concert a l'Espai Ridaura

Santa Cristina d'Aro

Data: 26/04/2022

A Santa Cristina d'Aro el cicle 'Primavera a l'Espai' segueix el seu curs. Després d'haver donat el tret de sortida a finals de març amb l'espectacle 'L'ombra de Peter Pan' i 'la Guitarrada', aquest passat divendres va ser el torn d'un doble espectacle a càrrec Fusions i La Regalido Chorale.

Color i música han protagonitzat l'escenari de l'Espai Ridaura en el que ha estat el tercer espectacle emmarcat en l'edició d'enguany de la 'Primavera a l'Espai'.

El públic va gaudir d'una doble actuació a càrrec del grup baix-empordanès Fusions i la coral francesa 'La Regalido'. Un concert que s'ha fet esperar molt. Estava programat per la primavera del 2020. Dos anys després s'ha pogut celebrar, amb l'afegit de ser el primer concert sense mascaretes obligatòries pel públic.

El conjunt francès ja fa vint-i-cinc anys que estan constituïts com una coral. Són més d'una seixantena de membres i d'aquests, a Santa Cristina d'Aro n'hi han actuat més de quaranta. Compten amb un ampli repertori que inclou temes molt diversos.

D'altra banda, Fusions és un grup vocal palamosí que canta i fa versions de música pop.

El pròxim espectacle que ofereix la 'primavera a l'Espai' serà 'Cabaret Songs'. Tindrà lloc aquest dissabte dia 30 d'abril.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura