La CUP Guíxols denuncia que a la ciutat hi ha 145 famílies amb risc de desnonament

La CUP Guíxols denuncia que a la ciutat hi ha 145 famílies amb risc de desnonament
La CUP de Sant Feliu de Guíxols alerta que hi ha 145 famílies a la ciutat en risc de desnonament i informes de vulnerabilitat dels serveis socials.

L'esquerra anticapitalista ha elevat aquesta queixa després de criticar un desnonament que es va produir el passat 21 d'abril al carrer del sol i que segons indiquen es va fer de manera irregular, sense advertiment i amb agressivitat. La formació explica a través de Facebook que aquesta família tenia informes de vulnerabilitat però no se'ls havia donat cap alternativa habitacional.

A més els cupaires denuncien que el Jutjat no ha volgut fer arribar a la família els expedients del cas per la qual cosa no poden accedir a les mesures d'emergència habitacional; i que a més les persones que formaven part de la comitiva judicial "es mofaven de la situació mentre trencaven objectes, mobiliari i finestres i tapiaven, davant d'una família que sense cap resistència anava plorant treien les coses personals".

Per la formació el jutjat ha actuat amb "negligència" ja que malgrat l'informe dels serveis socials municipals i el fet que eren persones empadronades a la ciutat, no es va avisar a l'administració local del fet i reclamen que l'Ajuntament actui en conseqüència.

Foto: CUP Sant Feliu de Guíxols

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat