La 5a edició de la pista de gel de Platja d'Aro prioritza la sostenibilitat

Un any més la pista de gel de Platja d'Aro torna a obrir les portes perquè infants i adults puguin gaudir d'una bona estona en família. Aquesta vegada, però, a causa de la crisi actual de sequera, l'esdeveniment ha prioritzat la sostenibilitat i ha utilitzat utilitzar el mínim consum d'aigua possible a través de diferents accions.

Ara per Nadal torna a obrir la coneguda pista de gel de Platja d'Aro que tant entreté a petits com a adults. Aquesta instal·lació de gairebé 400 metres, doncs, ja està preparada perquè els infants puguin divertir-se fins al 7 de gener. De fet, les escoles de primària del municipi de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró hi poden acudir a patinar de franc, durant l'horari lectiu.

Aquest any, però, a causa de la crisi actual de sequera i l'entrada en vigor del decret d'estat de reemergència per sequera, l'organització de l'esdeveniment, ha decidit utilitzar el mínim consum d'aigua possible, cobrir la pista amb una carpa que ajuda a conservar la fredor d'aquesta àrea per gastar menys aigua i extreure'n part de la necessària, d'un pou municipal no apte per al consum.

Per altra banda, aquesta edició s'ha dut a terme un projecte en comú amb una entitat local anomenada Grup de Natura Sterna, la qual col·loca diverses caixes niu per al mussol comú en diferents punts del municipi. Així, un petit percentatge de l'entrada que comprin els patinadors anirà destinada a ajudar a aquesta espècie vulnerable.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat