Platja d'Aro celebra el VIII Sopar de Tardor de l'Associació d'Empresaris

INTERVÉ: Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris

Un reconeixement a tots aquells empresaris de Platja d'Aro que han sabut promocionar el municipi, que han contribuït en el seu desenvolupament i l'han fet créixer com a poble és l'objectiu del sopar que cada any organitza l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro per tal de donar valor als comerços de la població.

L'Hotel Costa Brava ha acollit el sopar i el posterior acte en el que s'hi han entregat quatre guardons diferents: El Moniato, la castanya, el panellet i el bolet.

El "Moniato", que premia aquell empresari que ha sabut promocionar i difondre el municipi de Platja d'Aro va ser atorgat al Magic Park, pel seu lligam amb el municipi i per la divulgació de la marca platjarenca.

El guardó "Castanya" premia l'empresari que ha contribuït en el desenvolupament del Turisme, aquest va ser atorgat al PP'S Park per la seva gran trajectòria en el sector turístic al municipi.

El premi Panallet va ser per l'Associació Viu l'Autisme, per la seva implicació social al municipi de Castell d'Aro i s'Agaró.

L'últim premi, el del Bolet, se'l va endur Anna Agustí i Valls, per la seva emprenedoria.

Dins d'aquest sopar també s'ha fet un reconeixement a la Botiga Montserrat, per la seva trajectòria comercial al municipi durant 41 anys.

Tots ells van ser premiats per la seva lluita constant per tirar endavant un comerç que a Platja d'Aro com en altres llocs conviu amb grans cadenes

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat