Palamós organitza un curs d'albirament de cetacis de la Costa Brava

Palamós organitza un curs d'albirament de cetacis de la Costa Brava
Palamós

Data: 30/01/2019

IMATGE: Xoca l'Aleta

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós organitza amb l'associació Xoca l'Aleta un Curs d'Albirament de Cetacis a la Costa Brava en el nostre municipi, que tindrà com a objectiu principal formar a tots els participants per aprendre a identificar correctament els dofins i les balenes que s'acosten al nostre litoral, per a posteriorment crear una xarxa d'observació de cetacis que aporti dades útils pel seu estudi científic i conservació. 

Els curs començarà el mes de març i estarà impartit per Maria Serrano (biòloga especialitzada en medi marí) i Joan Daranas (naturalista, il·lustrador i educador ambiental). Seran 3 sessions teòriques on s'estudiarà el comportament de les diferents espècies de cetacis de la zona i s'aprendrà a identificar-les. El curs es complementarà amb 3 sortides on s'observaran aquests animals des de la costa, i finalment es faran 2 sortides per observar els cetacis des del medi marí. 
 
Les 8 sessions es faran tots els dissabtes al matí començant el 9 de març de 2019 i finalitzant el 4 de maig de 2019 (exceptuant el dissabte 20 d'abril ja que coincideix amb setmana santa).
 
El preu del curs serà de 50€. L'assistència és obligatòria a totes les sessions i sortides. L'edat mínima per assistir al curs és de 16 anys. Entre 12 i 15 anysm es pot assistir acompanyat d'un adult.
 
Per  inscriure's al curs, s'ha d'enviar un correu electrònic al mail de naturapalamos@gmail.com indicant el nom, DNI, edat, telèfon de contacte, adreça postal i una descripció detallada dels motius pels que es vol fer el curs.
 
Les inscripcions es tanquen el 24 de febrer i hi ha places limitades. L'àrea valorarà positivament que es visqui a Palamós i les motivacions indicades en el correu. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Medi Ambient