Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d'habitatge

Sant Feliu de Guíxols tramita 408 sol·licituds d’ajuts al lloguer d'habitatge
Aquest any s'han tramitat 408 sol·licituds d'ajudes de lloguer a L'Oficina Local d'Habitatge de Sant Feliu de Guíxols. 247 d'aquestes peticions estan sent resoltes a través del Ministeri. Hi ha hagut 104 persones que han demanat el bo jove, aquest, va destinat als menors de trenta-sis anys. D'altra banda, hi ha hagut 57 demandes d'ajuda de gent gran, les quals ja han estat tramitades. Respecte a l'any passat, el nombre de persones grans que han rebut les ajudes ha crescut un 14%, en bona part gràcies a la campanya de comunicació que es va fer des de l'Ajuntament.

Laura Serrano, regidora de Drets Socials de Sant Feliu de Guíxols, destaca que es tracta d'un suport per a famílies que realment ho necessiten, és a dir, que està destinada a la ciutadania més vulnerable.

L'ajuda del Ministeri d'aquest any incloïa la cessió d'un habitatge o, com a novetat, d'una habitació. Només hi podien optar les persones més grans de trenta-sis anys, ja que els menors d'aquesta edat haurien d'haver sol·licitat el bo jove.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia