El càmping Cala Gogó de Calonge premiat com a un dels millors d'Europa

El càmping Cala Gogó de Calonge premiat com a un dels millors d'Europa
Calonge i Sant Antoni

Data: 22/02/2019

El càmping Sènia Cala Gogó, de Calonge, ha estat guardonat aquest 2019, per la seva trajectòria i excel·lent qualitat, amb el prestigiós DCC Europa- Preis per part del principal club de caravanistes alemany, el Deutscher Camping Club que compta amb uns 87.000 membres.

Sènia Cala Gogó ha estat escollit a Alemanya com el millor càmping de l’Estat espanyol i un dels millors d’Europa ja que a l’acte, que s’ha celebrat avui a Essen, només han rebut aquest guardó tres càmpings més a tot Europa: un de Croàcia, un d’Alemanya i un altre d’Hungria. Els premis, que es concedeixen en base a les valoracions dels clients, s’han entregat en el marc de la fira Reise + Càmping, un certàmen internacional de turisme, càmping i caravaning.

El càmping Sènia Cala Gogó és un dels pioners a Catalunya, ja que es va posar en marxa l’any 1961 . Compta amb més de 800 parcel·les dins de més de 200.000 m2 davant de mar. L’establiment ha rebut nombrosos premis i distintius de qualitat i gestió com el Superplatz del club automobilístic alemany ADAC, el guardó més prestigiós de les guies turístiques d’Europa. O el reconeixement que va rebre a finals de l’any passat a Lisboa de part de la Federació Internacional de càmping, caravana i autocaravana (FICC) pel seu elevat nivell d’excel·lència . Al 1970 es va convertir en el primer càmping de luxe del món. L’any 2016 va entrar a formar part del Grup Sènia, que aplega cinc càmpings a la costa catalana i un a Rupit.  En els dos últims anys ha dut a terme inversions importants com ara la instal·lació de vuit tobogans aquàtics i noves piscines.

Sènia Cala Gogó està especialitzat en turisme familiar, esports nàutics i glamping. El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca la gran importància d’aquest premi, que atorguen els propis clients d’un càmping, i el gran reconeixement obtingut un any més a l’àmbit europeu pels càmpings de les comarques de Girona, que ja sumen aquest 2019 tretze guardons procedents d’Alemanya, Holanda i Regne Unit, als que s’afegeix ara el del càmping Sènia Cala Gogó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia